Deschis de luni pana vineri intre 9.00 AM si 6.00 PM
0757 375 391

Psihoterapie de cuplu si familie

Psihoterapia de cuplu ajută orice cuplu să recunoască și să rezolve conflictele și să-și imbunătătească relația, și presupune participarea amândurora cu sprijinul psihoterapeutului.


Se apelează la terapia de cuplu atunci relația s-a răcit și niciunul dintre cei doi nu mai știe cum să facă pași spre a se apropia de celălalt. Când comunicarea este dificilă.


Așa cum scrie in Codul Familiei si in Constitutie:

  • familia are la baza casatoria liber consimtita intre soti ; dar ce faci cand te simti ca intr-o adevarata capcana, cand sentimentele tind sa se stinga ?
  • sotii hotarasc de comun acord in tot ceea ce priveste casatoria ; dar ce faci cand intervine mama, mama-soacra, bunica de la tara?
  • in relatiile dintre soti, precum si in exercitarea drepturilor acestora fata de
  • copii, barbatul si femeia sunt egali in drepturi ; dar ce faci cand sunt diferente de mentalitate intre soti?
  • drepturile parintesti se exercita numai in interesul copiilor ; dar ce faci cand dupa o zi obositoare de munca ei sunt galagiosi, obraznici sau fac o criza de isterie in mijlocul magazinului din cartier unde te cunoaste toata lumea?
  • relatiile de familie se bazeaza pe sentimente de prietenie si afectiune reciproca intre membrii ei, care sunt datori sa-si acorde unul altuia sprijin moral si material; dar ce faci cand situatia economica instabila duce familia la limita rabdarii, cand sotii incep sa-si spuna vorbe urate sau si mai rau se ajunge la violenta fizica?

Dr. Wayne W. Dyer scria: “Simt pasiunea din viata mea si aceasta ma umple de entuziasm si energie”, acest citat ma defineste cel mai bine!

Daca aceasta prezentare ti-a facut placere, ti-a adus un zambet pe buze sau te-ai regasit printre situatiile prezentate  te astept sa descoperim impreuna resursele inepuizabile pe care le ai si  care duc la imbunatatirea vietii tale. Totul este posibil!