Psychology

Access Bars

este un proces energetic pentru corp ce contine 32 de puncte diferite pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, te vor asista in eliberarea deciziilor pe care le-ai facut solide legat de orice aspect al vietii tale pe care nu crezi ca il poti schimba.

Cele 32 de puncte pe cap ce corespund diferitelor domenii din viața: control, putere, corp, emoții, îmbătrânire, creativitate, comunicare, conștientizare, sexualitate, bani…? Când sunt atinse ușor, se pornește un flux de energie (bare energetice) care eliberează și șterge din memoria celulara toate mecanismele limitatoare (credințe, judecăți, decizii, blocaje, emoții negative etc) acumulate inconștient de-a lungul existentei prin care creem suferință, boala, nefericire, blocaje în viata noastră.

Este recomandata pentru probleme ca:

  • Anxietate
  • Depresii
  • Tulburari de somn
  • Relatii dificile
  • Orice situatie de sanatate si viata ce te pune in dificultate
  • Suparari si afectiuni fizice

O sesiune de Access Bars iti poate deschide mintea catre noi posibilitati in viata. Treci dincolo  de programele limitative preluate din familie, mediu.

Oricine poate beneficia de o sedinta, nu exista limita de varsta, nu exista contraindicatii medicale.

Dupa o sedinta te vei simti in primul rand mai relaxat, mai asezat in propriul corp, mai prezent in viata ta de zi cu zi.

Ofera-ti acest cadou!

Comanda serviciul aici !

Please follow and like us:
fb-share-icon

Psiholog Cristina Dimitrescu

Mereu m-am apropiat de copii cu plăcere, cu dragoste și înțelegere; în ultimii ani am fost aproape de cei aflați în dificultate, cei cu tulburări din spectrul autist și nu numai, dar şi alături de părinţii lor. Sunt o fire optimistă, o persoană energică, adeptă a principiului “nimic nu este întâmplător” iar băieții mei spun că sunt cea mai bună mamă din lume! Experiența m-a învățat că fiecare copil este o sursă inepuizabilă de bucurii, emoții, provocări, alături de manifestări inedite ale iubirii ce o au de oferit. Precum scrie în Codul Familiei și în Constituție: FAMILIA are la bază căsătoria liber consimțită între soți ; dar ce faci când te simți ca într-o adevărată capcană, când sentimentele tind să se stingă ? SOŢII hotărăsc de comun acord în tot ceea ce privește căsătoria ; dar ce faci când intervine mama, mama-soacră, bunica dela țară? în RELAŢIILE DINTRE SOŢI precum și în exercitarea drepturilor acestora față de copii, bărbatul și femeia sunt egali în drepturi ; dar ce faci când sunt diferențe de mentalitate între soți? DREPTURILE părintesti se exercită numai în interesul copiilor ; dar ce faci când după o zi obositoare de muncă ei sunt gălăgiosi, obraznici sau fac o criză de isterie în mijlocul magazinului din cartier unde te cunoaște toată lumea? RELAŢIILE DE FAMILIE se bazează pe sentimente de prietenie și afecțiune reciprocă între membrii ei, care sunt datori să-și acorde unul altuia sprijin moral și material; dar ce faci când situația economică instabilă duce familia la limita răbdării, cand soții încep să-și spună vorbe urăte sau și mai rău se ajunge la violență fizică? Dr. Wayne W. Dyer scria: “Simt pasiunea din viața mea și aceasta mă umple de entuziasm și energie”, acest citat mă definește cel mai bine! Dacă această prezentare ți-a făcut plăcere, ți-a adus un zâmbet pe buze sau te-ai regăsit printre situațiile prezentate te aștept să descoperim împreună resursele inepuizabile pe care le ai și care duc la îmbunătațirea vieții tale. TOTUL este posibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *