Access Bars

Clinica Mind Help  > Psychology >  Access Bars

Access Bars

0 Comments
Sesiune Access Bars

este un proces energetic pentru corp ce contine 32 de puncte diferite pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, te vor asista in eliberarea deciziilor pe care le-ai facut solide legat de orice aspect al vietii tale pe care nu crezi ca il poti schimba.

Cele 32 de puncte pe cap ce corespund diferitelor domenii din viața: control, putere, corp, emoții, îmbătrânire, creativitate, comunicare, conștientizare, sexualitate, bani…? Când sunt atinse ușor, se pornește un flux de energie (bare energetice) care eliberează și șterge din memoria celulara toate mecanismele limitatoare (credințe, judecăți, decizii, blocaje, emoții negative etc) acumulate inconștient de-a lungul existentei prin care creem suferință, boala, nefericire, blocaje în viata noastră.

Este recomandata pentru probleme ca:

  • Anxietate
  • Depresii
  • Tulburari de somn
  • Relatii dificile
  • Orice situatie de sanatate si viata ce te pune in dificultate
  • Suparari si afectiuni fizice

O sesiune de Access Bars iti poate deschide mintea catre noi posibilitati in viata. Treci dincolo  de programele limitative preluate din familie, mediu.

Oricine poate beneficia de o sedinta, nu exista limita de varsta, nu exista contraindicatii medicale.

Dupa o sedinta te vei simti in primul rand mai relaxat, mai asezat in propriul corp, mai prezent in viata ta de zi cu zi.

Ofera-ti acest cadou!

Comanda serviciul aici !

Lasă un răspuns