Deschis de luni pana vineri intre 9.00 AM si 6.00 PM
0757 375 391

Despre “puterea” GRUPULUI

15 Jan, 2017 | Psiholog Cristina Dimitrescu | No Comments

Despre “puterea” GRUPULUI

De-a lungul timpului am facut parte din diverse grupuri: profesionale, de dezvoltare personala, unele in care am fost facilitator sau doar membru. Ceea ce m-a impresionat de fiecare data a fost energia care s-a creat in interiorul lui, legaturile interumane care au dus la relatii de prietenie pe viata.
Ti s-a intamplat sa cunosti pe cineva pentru prima data, dar sa ai sentimentul ca il cunosti de foarte mult timp? Adeptii spiritualitatii sustin ca de-a lungul vietilor noastre ne-am format deja un grup de suflete cu care ne intalnim, pentru a rezolva unele problme din vietile anterioare, sau care ne ajuta pe noi spre evolutia personala.
Stiu ca este un subiect destul de controversat, in societatea de consum din ziua de azi, dar nu poti trece cu vederea unele aspecte in momentul in care ti se dezvaluie clar ca suntem aici si acum pentru a ne ajuta si sustine unii pe altii pe acest drum al vietii.
Recent, o persoana foarte draga mie a trecut printr-un moment de cumpana, printr-o operatie de care depindea viitorul curs al vietii sale. Cu siguranta ca multi dintre noi, am experimentat puterea rugaciunii individuale, cand am simtit ca Dumnezeu ne ajuta si ne sustine atunci cand credem in puterea Lui.
Inca o data am fost martora fenomenului de putere al grupului, cand 20 de oameni au fost in acelasi moment cu gandul, rugaciunea pe buze si in inima si totul a mers foarte bine pentru un membru al acestuia. Am simtit energia, vibratia si puterea la cel mai inalt nivel. Asa cum zice si o vorba din popor unde-s multi puterea creste !
Am primit dovada, inca o data, a fortei de vindecare in cadrul unui grup si impulsul de a organiza noi grupuri terapeutice de sustinere a celor ce au nevoie de sprijin si indrumare prin incercarile vietii.
Multumesc cu recunostinta tuturor pentru dragostea neconditionata de care au dat dovada, pentru vointa de a se trezi cu noaptea in cap intr-o zi de relaxare pentru toti. Stiu ca in momentul in care ne focalizam asupra slujirii altora, cand ne concentram puterea in a ramane in raul daruirii si al primirii, in orice situatie si in tot ceea ce facem, vor aparea mereu semne ale bucuriei si implinirii sufletesti.

Please follow and like us:

Write Reviews

Leave a Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments & Reviews