Workshop online Metoda eu pot

Clinica Mind Help  >  >  Workshop online Metoda eu pot
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Workshop online Metoda eu pot

Metoda Eu Pot este o metoda centrata pe solutii pentru a ajuta copiii si tinerii sa isi asume responsabilitatea propriilor actiuni, sa depaseasca problemele emotionale si comportamentale si care pledeaza pentru invatare intr-un mod practic si distractiv.

8 mai 2020 @ 5:00 pm : 9 mai 2020 @ 2:00 pm

150 lei

0757375391

Am primit cu bucurie provocarea de a sustine acest workshop si online. Desigur ca nu este aceeasi apropiere intre noi, pulsul participantilor si al nostru se simte altfel, dar cred ca este o metoda moderna si buna de a invata si lucra impreuna.
Stiu ca multi dintre voi v-ati confruntat cu multe situatii dificile in aceasta perioada, cand ati fost nevoiti sa stati tot timpul cu copiii vostri. Contextul actual poate aduce o stare de nervozitate, de irascibilitate chiar si daca nu ai copii.
Este greu balansul intre timpul petrecut pentru job online si copilul, care pe buna dreptate, daca te vede acasa iti cere atentie tot timpul.
Ceea ce vei invata in acest curs nu este doar o tehnica valabila pe timp de pandemie ci poate devei un nou stil de relationare intre voi, cu beneficii verificate de-a lungul timpului.
Cine poate folosi aceasta metoda? Psihologi, asistenti sociali, educatori, invatatori, profesori, consilieri scolari sau parinti, indiferent de orientarea profesionala.
Metoda Eu Pot este o metoda centrata pe solutii pentru a ajuta copiii si tinerii sa isi asume responsabilitatea propriilor actiuni, sa depaseasca problemele emotionale si comportamentale si care pledeaza pentru invatare intr-un mod practic si distractiv.
Pentru ce fel de probleme este potrivita pentru copii?
Anxietati, tulburari de comportament, probleme de concentrare, obiceiuri proaste, probleme legate de consumul de alimente, de somn, de a merge la toaleta etc.
Va puteti certifica in aplicarea metodei indiferent daca sunteti psiholog, profesor sau doar parinte.
Nu se acorda credite prin Colegiul Psihologilor din Romania, dar se acorda diploma de participare care va ajuta la obtinerea atestatului de Coach Kids Skills din partea Institutului de Terapii scurte din Helsinki.
Pentru cadrele didactice se acorda diploma de participare in care este prevazut numarul de ore, necesare completarii dosarului personal.
Cei care vor dori se vor putea acredita ca si Coach Kids’Skills prin intermediul Asociatiei Psihologilor Profesionisti din Romania. Certificatul este eliberat de Institutul de Terapii Scurte din Helsinki.
O scurta prezentare a acestei metode puteti gasi mai jos. Pentru traducerea in limba romana selectati Settings – Subtitles – Romanian

https://www.youtube.com/watch?v=QhvY-W1gRGU.

Acest workshop este unul practic, in urma caruia participantii vor invata sa:
– abordeze problemele minore sau majore intr-o manieră centrata pe solutii aplicand ideile din Kids’Skills,
– sa initieze discutii cu un copil/tanar cand schimbarea o cere,
– sa colaboreze cu alti adulti implicati in cresterea copilului/tanarului,
– sa utilizeze metoda cu o intreaga clasa/grup de copii/tineri,
– sa creasca nivelul de fericire in propria familie aplicand aceleasi principii acasa.

Datele desfasurarii:
– vineri 8 mai in intervalul 17-21
– sambata 9 mai in intervalul 10-14
Ne dorim sa fie un workshop interactiv, in care sa lucram exercitii si pe grupe de cate 2-3 persoane asa ca nu o sa va plictisiti doar in fata unui monolog din partea noastra. Numarul de participant este asadar limitat la 14.

Inscrierea la curs se face completand formularul urmator:
https://forms.gle/grvzGvMQpuVNH6HB6
Cursul se deruleaza online, in format webinar, in timp real folosind platforma Zoom.
Va vom trimite pe e-mail cu o zi inainte sau in ziua respectiva invitatia continand datele de acces.
Taxa de participare: 150 lei
Plata se face online in contul
RO66BTRLRONCRT0466573901
, deschis la Banca Transilvania.
Titular cont:
Clinica Mind Help SRL, CUI 39966304
Inscrierea se considera definitiva dupa achitarea taxei.
Conditii tehnice de participare
• Pentru participare veti avea nevoie de accesul la un laptop/calculator care sa aiba o camera video si un microfon functionale.
• Puteti accesa platforma ZOOM si de pe telefon cu conditia de a va fi descarcat si instalat inainte aplicatia (pentru IOS din Apple Store: https://apps.apple.com/us/app/zoom-cloud-meetings/id546505307 sau pentru Android din Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings&hl=en

Daca intrati pe ZOOM inainte de ora de incepere, recomandam sa testati functionalitatile audio-video.
• Daca ati accesat platforma de pe telefon si nu aveti acces audio de pe telefon, selectati Call via Device Audio, de la Join Audio, in partea stanga-jos a ecranului.
• Pentru suport, eventualele intrebari va rugam sa ne scrieti pe e-mail: evenimente@mindhelp.ro sau sunati la numerele de telefon: 0757375391 sau 0722222221.

Workshopul va fi sustinut de catre psihoterapeut Cristina Dimitrescu si psiholog Madalin Scortan.

Tine minte, locurile sunt limitate, inscrie-te, te asteptam alaturi de noi!

Please follow and like us:
fb-share-icon