Masaj bio-energo-terapeutic

Clinica Mind Help  > Acasa, Anxiety and Stress, Miscellaneous >  Masaj bio-energo-terapeutic

Masaj bio-energo-terapeutic

0 Comments
Masaj bio-energo-terapeutic

În urma pătrunderii impulsului electric în corp, meridianele sunt stimulate, provocând activarea fibrelor nervoase periferice. Impulsul ajunge la sistemul nervos central, creierul eliberând endorfine pentru a favoriza efectul analgezic. Astfel, durerea este atenuată. Este resimțită o eliberare de durere în mod natural.

Care sunt beneficiile?

Înlătură blocajele meridianelor Promovează circulația sângelui Activeză țesuturile nervoase și musculare Reglează sistemul digestiv Are efect antiinflamator Are efect analgezic Elimină oboseala Purifică și detoxifică Beneficii emoționale Stimulează metabolismul Tonifiază pielea Reglează pH-ul organismului Îmbunătățește somnul Redă flexibilitatea articulațiilor

Dispozitivul combină principiile medicinei chinezești, a reflexologiei occidentale și a tehnologiei bio electricității, generând în corp un curent electric de slabă intensitate pentru a restabili meridianele acestuia la funcția lor optimă.

La o ședință

Pierderea caloriilor echivalează cu o alergare de 6 KM

Este echivalent cu 45 de minute de detoxifiere limfatică

Elimină toxinele

Echivalent cu absorbția anionilor în decurs de 3 ore

Contraindicații

Nu este recomandat persoanelor care au stimulator cardiac, stent, care suferă de tromboză, care au infecție cu vreo bacterie sau femeilor însărcinate.

Preț ședintă: 200 lei

Please follow and like us:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *