Programul “Noul Meu Corp”

Clinica Mind Help  > psihoterapie individuala >  Programul “Noul Meu Corp”

Programul “Noul Meu Corp”

0 Comments

Cu siguranta ca in momentul in care ai citit acest titlu te-ai gandit la reducerea in greutate. PARTIAL ESTE ADEVARAT. Este un program in care poti sa iti reduci greutatea corporala dar dincolo de asta inveti un nou stil de viata.

Inveti importanta momentelor de “tu cu tine”. In care incepi o analiza a vietii tale de pana acum, pornind dela emotiile care te stapanesc si dela analizele de sange, apoi treci prin intelegerea modului de functionare a corpului tau minunat si pana la a manca constient, a te imprieteni cu miscarea, a fi bucuros de oportunitatile pe care ti le adduce viata im momentul in care ai hotarat ca esti mai mult decat mancarea din farfurie sau programele mentale preluate din copilarie.

Experienta mea cu acest program nu prea se poate spune in multe cuvinte. Tot ceea ce pot spune este ca sunt personae care nu m-au mai recunoscut pe strada, iar elocvente mi se par aceste poze de “inainte” si “dupa”.

Inainte de a intra in acest program

Ce pot spune despre “travaliul” meu in acest program?

A durat un pic pana mi-au intrat “ in sange” orele de masa, pana sa recunosc mesajele corpului meu, pana i-am aprofundat mecanismele de aparare si pana am inceput sa savurez noua mea viata.

Mi s-a confirmat inca o data ca mintea este capabila de orice, ca subconstientul este capabil sa accepte noi programe, constructive, in timp ce le sterge pe cele vechi, defectuoase.

Nu m-am izolat de lume in perioada aceasta, am gatit si pentru ceilalti membri ai familiei, am iesit in oras cu prietenii. Am inceput sa ma bucur de miscarea energiei prin corpul meu, de vitalitatea pe care o am si de rezistenta la tot ceea ce simteam ca nu imi face bine.

Am avut parte de sustinere si indrumare alaturi de Ruxandra Mandroceanu, careia ii multumesc, inca o data, si care imi apare in minte de fiecare data cand ma uit in oglinda si zambesc cu gura pana la urechi J

Pe final sa va dau si niste date: -17 kg, masura la haine de la XL la M, cumparat garderoba noua. Targhetul initial a fost de 15 kg, dar se pare ca nu este greutatea mea ideala, asa ca m-am recalibrat spre a ajunge la 60 de kg.

Ce am mai castigat in aceasta perioada? O fantastica  bucurie de viata, m-am apucat de dans, merg de trei ori pe saptamana la salsa si bachata, o putere de concentrare mult mai mare in ceea ce-mi propun, noi prieteni, felicitari si incurajari din partea persoanelor care ma stiu de ceva timp.

Actualmente sunt coach acreditat in cadrul programului “Noul meu corp” asa ca te invit sa lucram impreuna pentru a deveni ceea ce esti menit sa fii: o persoana fericita, implinita, supla, zvelta, tonifiata si sexi.

Pentru inscrierea in program, OFERTA VALABILA DOAR PENTRU ACEST SITE, urmeaza acest link.

One thought on “Programul “Noul Meu Corp””

  1. Am urmat programul NMC timp de 6 luni. Acest program complex mi-a schimbat corpul, mintea si sufletul. Am avut norocul sa o am ca si coordonatoare de program pe Cristina Dimitrescu, o fiinta minunata care a fost alaturi de mine pe tot parcursul celor 6 luni. Ii sunt recunoscatoare pentru sustinerea pe care mi-a acordat-o si rabdarea pe care a avut-o cu mine. Te iubesc si ma bucur ca te-am cunoscut. Carmen Pop

Lasă un răspuns