Practica psihologie

Practica psihologică

Practica psihologică – pentru studenţi și masteranzi.

Clinica Mind Help iţi oferă posibilitatea parcurgerii unor stagii de practică, de 30 sau 60/70 de ore.

Activitatea de practică se adresează atât studenţilor care au obligaţia de a efectua practica de specialitate, cât şi absolvenţilor de psihologie care doresc să dobândească experienţă şi să se perfecţioneze în domeniu.
Stagiul de practică online se realizează prin întâlniri/module de practică, 6 ore/modul.

Obiectivul principal al acestor stagii este însuşirea de către studenți a unui ansamblu coerent şi sistematizat de informaţii, concepte, modele și metode de lucru specifice practicii psihologice, de a oferi studenţilor cunoştinţele teoretice într-un mod dinamic şi interactiv, prin exerciţii, studii de caz şi jocuri de rol.

Detalii și înscrieri direct prin formularul de contact din pagina Practică psihologie – grupă nouă,

sau pe adresa de email office@clinicamindhelp.ro unde la Subiect vă rugăm să scrieți “Practică psihologie”, iar în mesaj să specificați la ce universitate/facultate sunteți student/ă, în ce an precum și numărul de ore de practică solicitat de către universitatea dvs.

Grupă nouă de practică

Înscrieri până pe data de 15.02.2023, în limita locurilor disponibile, pe pagina evenimentului Practică psihologie – grupă nouă.

Prima/ul întâlnire/modul online pe platforma Zoom, pe data de 25 februarie 2023.

Materialul teoretic, inclusiv testele, va fi livrat in format electronic.
După încheierea perioadei de practică studenţii vor primi ADEVERINŢA sau ATESTATUL DE PRACTICA care să ateste numarul de ore, perioada în care a efectuat practica şi calificativul obţinut.

Tematica pentru stagiul de practică va fi afișată, actualizată, pentru grupele noi de studenți, pe site.


Practica psihologie


AC PSIHOLOGIE

Practica studenților la psihologie

Please follow and like us:
fb-share-icon

Psiholog Cristina Dimitrescu

Mereu m-am apropiat de copii cu plăcere, cu dragoste și înțelegere; în ultimii ani am fost aproape de cei aflați în dificultate, cei cu tulburări din spectrul autist și nu numai, dar şi alături de părinţii lor. Sunt o fire optimistă, o persoană energică, adeptă a principiului “nimic nu este întâmplător” iar băieții mei spun că sunt cea mai bună mamă din lume! Experiența m-a învățat că fiecare copil este o sursă inepuizabilă de bucurii, emoții, provocări, alături de manifestări inedite ale iubirii ce o au de oferit. Precum scrie în Codul Familiei și în Constituție: FAMILIA are la bază căsătoria liber consimțită între soți ; dar ce faci când te simți ca într-o adevărată capcană, când sentimentele tind să se stingă ? SOŢII hotărăsc de comun acord în tot ceea ce privește căsătoria ; dar ce faci când intervine mama, mama-soacră, bunica dela țară? în RELAŢIILE DINTRE SOŢI precum și în exercitarea drepturilor acestora față de copii, bărbatul și femeia sunt egali în drepturi ; dar ce faci când sunt diferențe de mentalitate între soți? DREPTURILE părintesti se exercită numai în interesul copiilor ; dar ce faci când după o zi obositoare de muncă ei sunt gălăgiosi, obraznici sau fac o criză de isterie în mijlocul magazinului din cartier unde te cunoaște toată lumea? RELAŢIILE DE FAMILIE se bazează pe sentimente de prietenie și afecțiune reciprocă între membrii ei, care sunt datori să-și acorde unul altuia sprijin moral și material; dar ce faci când situația economică instabilă duce familia la limita răbdării, cand soții încep să-și spună vorbe urăte sau și mai rău se ajunge la violență fizică? Dr. Wayne W. Dyer scria: “Simt pasiunea din viața mea și aceasta mă umple de entuziasm și energie”, acest citat mă definește cel mai bine! Dacă această prezentare ți-a făcut plăcere, ți-a adus un zâmbet pe buze sau te-ai regăsit printre situațiile prezentate te aștept să descoperim împreună resursele inepuizabile pe care le ai și care duc la îmbunătațirea vieții tale. TOTUL este posibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *