Deschis de luni pana vineri intre 9.00 AM si 6.00 PM
0757 375 391

Rezolutie pentru Noul An

2 ian., 2017 | Psiholog Cristina Dimitrescu | No Comments

Rezolutie pentru Noul An

Multi dintre noi incepem un nou an scriind pe hartie, sau doar gandindu-ne, la ce dorim sa implinim in anul ce tocmai incepe. Fac si eu acest exercitiu al dorintelor de ceva ani si recunosc ca unele s-au indeplinit. Nu toate, pentru ca am realizat ca ceea ce consideram foarte important la inceputul anului, pe parcurs am ajuns la concluzia ca nu aveam nevoie neaparat de ele sau ca de fapt divinitatea mi-a calauzit pasii in alta directie.

Pe lista anului 2016 era o excursie in Peru, la care ma gandeam de ceva vreme. In loc de aceasta destinatie am ajuns in Bali (Indonezia), cu siguranta nu a fost o intamplare ci a fost menit sa cunosc acest colt de rai, de spiritualitate si de experiente inedite.

Au fost doua saptamani in care am trait in climatul care imi placea cel mai mult, iubesc caldura. Am cunoscut oameni care isi incep ziua cu o rugaciune, cu punerea unei ofrande in fata casei sau la templul pe care il au in curte. Am gasit oameni care nu sunt atat de disperati dupa tehnologie, sau mancaruri sofisticate. Sigur, nivelul lor de trai este altul, dar, ceea ce apreciaza ei cel mai mult este familia pe care o au. Si la fiecare sarbatoare se imbraca in costumele lor foarte colorate si celebreaza FAMILIA.

Am constatat ca la noi, din ce in ce mai multa lume se aduna ACASA de Craciun. E adevarat ca nu tot atat de multi merg  la biserica in Ziua de Craciun, comparativ cu ceea ce am gasit in Bali la temple, de Sarbatori.

Am gasit acolo oameni calmi si rabdatori, cu zambetul pe buze mereu si de o delicatete sufleteasca deosebita. Nu conta de ce religie erai, te intampinau in templele lor cu o deschidere nemaintalnita. Intensitatea vibrationala a ritualurilor a fost deosebita.  Cu totii paseam cu grija in aceste locuri sfinte, energia locului punandu-si amprenta asupra vietii fiecaruia dintre noi.

Recunosc ca aceasta „tabara de spiritualitate” m-a schimbat profund si permanent. Am descoperit in mine puterea rugaciunii si a meditatiei; am invatat despre energia si puterea grupului in indeplinirea unor dorinte; am invatat sa accept ca viata este mai mult decat ceea ce mancam si ceea ce facem, doar ca niste roboti, in propria existenta.

Am invatat despre puterea gandurilor bune si creatoare, despre puterea vindecatoare a rugaciunii si despre puterea iertarii. Am inteles ca de fiecare dintre noi depinde existenta unei lumi frumoase si fericite. Am inteles ca fiecare experienta pe care o avem, buna, sau mai putin buna, vine spre a ne invata o lectie. Am invatat sa iert si sa binecuvantez tot ceea ce-mi iese in cale.

Am invatat sa fac mai mult din ceea ce ma face fericita si multumesc pentru asta in fiecare ZI.

Cu siguranta ca voi reveni in Bali, pentru a-mi reincarca bateriile din cand in cand!

Pentru tine, cel care citesti acum: FA IN FIECARE ZI MAI MULT DIN CEEA CE TE FACE FERICIT PENTRU A TE SIMTI MAI IMPLINIT!

 

Please follow and like us:

Write Reviews

Leave a Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments & Reviews