Deschis de luni pana vineri intre 9.00 AM si 6.00 PM
0757 375 391

Ziua internationala a FERICIRII

20 Mar, 2017 | Psiholog Cristina Dimitrescu | No Comments

Ziua internationala a FERICIRII

Da, astazi este ZIUA INTERNATIONALA A FERICIRII si va provoc sa va ganditi macar pret de cateva minute la ceea ce inseamna fericire pentru voi.

Fericirea, poate fi sanatatea perfecta a corpului tau, sau gasirea unei case, apartament pe care ti-l doresti, poate fi plimbarea prin parc sau bautul unei cafele in fata unei privelisti minunate. Fiecare are definitia proprie a fericirii.

Te invit la un moment de analiza, de descoperire a motivelor pentru care esti sau ai putea fi fericit iar apoi sa trimiti un gand bun persoanelor, sau activitatilor sau situatiilor care iti fac inima sa vibreze.

Daca ai bucuria sa descoperi ceva nou, treci la actiune, fa ceva chiar de azi, ceva ce te face fericit! Scrie pe o foaie de hartie, sau un carnetel ce te bucura in viata, ce ai putea face sa ai parte de fericire si ce vei face pentru a duce la bun sfarsit planul tau de FERICIRE. Viseaza frumos, viseaza sus si trimite ganduri bune proiectelor tale.

Ce ma face pe mine fericita? Meditatia,  zambetul copiilor mei, o zi petrecuta în aer liber, timpul petrecut cu o carte in mana și SOARELE!

Tine minte bucuriile mici iti fac viata frumoasa !

Please follow and like us:

Related Tags

Write Reviews

Leave a Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments & Reviews